Home
Support
 
 

Hardware Engineer

Metrohm Autolab is een internationaal opererend bedrijf met circa 45 medewerkers. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige meetinstrumenten voor R&D laboratoria op het gebied van elektrochemisch onderzoek. In ons vakgebied zijn we ruim 25 jaar technologische trendsetters. Ook de productie en de (wereldwijde) verkoop van AUTOLAB meetinstrumenten vindt plaats vanuit onze vestiging in Utrecht.

Voor de uitbreiding van onze ontwikkelafdeling zoeken wij een

Hardware Engineer (M/V - 40 uur per week)

die met enthousiasme wil werken aan de ontwikkeling van onze meetinstrumenten.

Wat ga je doen

  • Met je kennis van high tech producten ontwikkel en onderhoud je hardware voor hoogwaardige instrumenten voor technisch wetenschappelijk onderzoek.
  • Je ontwikkelt aan producten met een grote mix van digitale en analoge technologie, waarbij de uitdaging is om de hoogst mogelijk nauwkeurigheid en flexibiliteit te realiseren in de nieuwe producten.
  • Je werkt samen met software engineers, architecten en hardware engineers in een van onze multidisciplinaire SCRUM teams.

Gevraagde kennis en ervaring

  • Je bent een gedreven hardware ontwikkelaar (minimaal HBO niveau) met een goed analytisch en zelflerend vermogen.
  • Je werkt graag als teamplayer en voelt je tegelijk ook eigenaar van je taken.
  • Creativiteit pas je graag toe bij het uitwerken van nieuwe oplossingen.
  • Je adopteert makkelijk nieuwe technieken en methodes en weet ze effectief in te zetten.
  • Je hebt ervaring met productontwikkeling, van idee tot aan het in productie nemen.
  • Je hebt gedegen kennis van analoge elektronica. Ervaring met kalibraties, precisie AD conversies, lage signaal ruisverhoudingen, lage stromen en hoge ingangsimpedanties is een prĂ©.
  • Door het internationale karakter van ons bedrijf, vragen we een goede beheersing van de Engelse taal.

Wij bieden een professionele en zeer prettige werkomgeving in een jong, informeel bedrijf met internationale contacten. We ontwikkelen met moderne tools en hebben een collegiaal team. Onze instrumenten worden in meer dan 80 landen verkocht. We hebben een goede positie binnen de groeiende internationale organisatie van de Metrohm Group. De Metrohm Group (www.metrohm.com) is wereldwijde leider voor precisie-instrumenten voor chemische analyses.
We bieden uiteraard een goed salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitaties kun je sturen per email naar: jobs.autolab@metrohm.com. Ook kan je naar dit adres mailen voor aanvullende informatie en/of vragen over de functie.