Home
Autolab Products
Applications
Company
Support
 
 

Inpak medewerker

Metrohm Autolab (Utrecht, Nederland), een dochteronderneming van de Metrohm Groep, is een toonaangevende leverancier van analytische en wetenschappelijke instrumenten voor de elektrochemie in laboratoria over de hele wereld.

Wegens toenemende groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een:

Inpakmedewerker (28-32 uur per week)

Met als doel onze apparatuur op een correcte manier bij de klant te bezorgen.

Jouw taken: het inpakken van onze apparatuur en verzenden naar de klant vanuit onze goed ingerichte werkplekken. Je zorgt voor het schoon, schokbestendig en volledig inpakken van onze orders waarbij je onder meer de typenummers, serienummers, pakbonnummers en klantnaam checkt. Je verricht enkele magazijnwerkzaamheden. Je bewaakt de voorraad inpakmaterialen. Je houdt de levertijd van de instrumenten in de gaten. Je werkt samen met een collega-inpakker en het secretariaat voor een ongestoorde voortgang van de goederenstroom. Daarnaast neem je inkomende goederen aan en zet deze in de voorraad in overleg met de afdeling inkoop.

Jouw profiel: je bent een secure en nette inpakker. Je weet van aanpakken en kan nevenwerkzaamheden verrichten op de productievloer. Als inpakmedewerker van Metrohm ben je de laatste persoon die de goederen ziet; een goede en deugdelijke verpakking is noodzakelijk bij alle (internationale) transporten. Ordelijk en netjes werken is een vereiste voor deze functie.

Over Metrohm:

De Metrohm Groep (www.metrohm.com) is een van 's werelds meest betrouwbare fabrikanten van uiterst nauwkeurige instrumenten voor chemische analyse. De marktsegmenten die we bedienen zijn onder meer chemische, petrochemische en bio-brandstof, polymeren en kunststoffen, farmaceutische producten, energie, oppervlaktebewerking, milieu, voedsel en drank, en bedienen zowel industriƫle als academische klanten. Tegenwoordig zijn we een bedrijf met meer dan 2000 werknemers in meer dan 80 landen met onze eigen dochterondernemingen en een exclusief distributeursnetwerk.

Metrohm Autolab is een wereldwijd opererende dochteronderneming van de Metrohm Groep die instrumenten levert voor R&D-laboratoria op het gebied van elektrochemische analyse en onderzoek. Onze marktsegmenten voor de markt omvatten energieopwekking en -opslag, corrosiepreventie, biosensoren, fundamenteel onderzoek, plating, milieu- en traceeranalyses.

Ons bedrijf is gevestigd in Utrecht, Nederland, met ongeveer 50 werknemers die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van de AUTOLAB-portfolio wereldwijd.

Solliciteren:
Stuur je sollicitatie naar jobs.autolab@metrohm.com ter attentie van Anneke Ausma.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!